Creamania ötletek

Creamania Kreatív Hobby webáruház

Koronavírus

2020. március 17. 09:24 - Creamania

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a koronavírus terjedésének mérséklése érdekében hozott kormányzati rendelkezéseknek megfelelően 2020.03.17-től üzletünket hétfőtől péntekig 10-15 óráig tartjuk nyitva. A biztonság növelése céljából a kilincset, bevásárló kosarakat rendszeresen tisztítjuk, fertőtlenítjük.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy webshopunk folyamatosan üzemel és ebben remélhetőleg a jövőben sem lesz különösebb akadály. Fuvarozó partnereink változatlanul működnek, külön is kiemelnénk a FOXPOST szolgáltatást, ahol emberi kontaktus nélkül vehető át a megrendelt áru.

Azoknak a kedves vevőinknek kiszolgálása érdekében, akik olyan terméket keresnek, ami nem szerepel a webshopunk kínálatában biztosítjuk az e-mailen történő rendelés lehetőségét. Ezen igényeket a készletünk, ill. beszerzési lehetőségeink mértékéig tudjuk kielégíteni. A szállítás és fizetés tekintetében a webshopon feltüntetett lehetőségeket tudjuk itt is biztosítani.

Ötleteinket továbbra is közzétesszük itt, a blogon, kísérjék figyelemmel.

Mindannyian reméljük, hogy ezek az átmeneti intézkedések mielőbb szükségtelenné válnak és egészségesen térhetünk vissza a megszokott életformánkhoz.

Köszönjük a megértésüket!

Creamania Kft.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creamania.blog.hu/api/trackback/id/tr8015528478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása