Creamania ötletek

Creamania Kreatív Hobby webáruház

Pöttyös tyúk

2020. március 30. 09:20 - Creamania

Bővítjük a baromfiudvart. Ha az előző bejegyzésünkön lehetett mosolyogni, akkor most egyenesen nevetni kell. Szükségünk is van rá ezekben a napokban. Igyekeztünk hasonló anyagokkal dolgozni, hogy a maradék felhasználható legyen. Most is használjátok a fantáziátokat és csináljatok a pöttyösön kívül mindenféle mintájú és színű tyúkot.

poty8.jpg

Tovább
komment

Borzas csibe

2020. március 24. 16:46 - Creamania

Egy kis vidámság talán mindannyiunkra ráfér ezekben a napokban. Talán sokak arcára csal egy kis mosolyt ez a borzas csibe, amelyik most mécsestartóként szolgál. Persze bármi mást is "elbír". Lehet nagyobb gyertya, gyűrűbe állított hímes tojás, de akár egy kis vázában illatozó ibolyacsokor is. Könnyen elkészíthető több méretben és színben is és ha a gyerekeket is bevonjuk versenyt is hirdethetünk nekik, hogy ki tud mókásabb "arcot" készíteni a csibének. Ha nem akarjátok a családi borospohár készletet feláldozni, akkor rendelhettek nálunk is ilyen poharat e-mailen, vagy facebookon (360,- Ft/db). A többi hozzávaló megtalálható webshopunkban. 

bocsi7.jpg

Tovább
komment

Koronavírus

2020. március 17. 09:24 - Creamania

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a koronavírus terjedésének mérséklése érdekében hozott kormányzati rendelkezéseknek megfelelően 2020.03.17-től üzletünket hétfőtől péntekig 10-15 óráig tartjuk nyitva. A biztonság növelése céljából a kilincset, bevásárló kosarakat rendszeresen tisztítjuk, fertőtlenítjük.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy webshopunk folyamatosan üzemel és ebben remélhetőleg a jövőben sem lesz különösebb akadály. Fuvarozó partnereink változatlanul működnek, külön is kiemelnénk a FOXPOST szolgáltatást, ahol emberi kontaktus nélkül vehető át a megrendelt áru.

Azoknak a kedves vevőinknek kiszolgálása érdekében, akik olyan terméket keresnek, ami nem szerepel a webshopunk kínálatában biztosítjuk az e-mailen történő rendelés lehetőségét. Ezen igényeket a készletünk, ill. beszerzési lehetőségeink mértékéig tudjuk kielégíteni. A szállítás és fizetés tekintetében a webshopon feltüntetett lehetőségeket tudjuk itt is biztosítani.

Ötleteinket továbbra is közzétesszük itt, a blogon, kísérjék figyelemmel.

Mindannyian reméljük, hogy ezek az átmeneti intézkedések mielőbb szükségtelenné válnak és egészségesen térhetünk vissza a megszokott életformánkhoz.

Köszönjük a megértésüket!

Creamania Kft.

komment

Tavaszi rózsakert

2020. március 01. 11:08 - Creamania

Március 1-e van, azaz indul a tavasz. Ezt a képet ennek jegyében készítettük, tele van színekkel, mindenféle rózsával, madarakkal, pillangókkal. Remélhetőleg mindenkit felvidít, aki ránéz. Ha kedvet kaptok az elkészítéséhez, akkor variáljátok szabadon a színeket, formákat és az elrendezést is. A lényeg, hogy mind az elkészítés alatt, mind utána jól érezzétek magatokat. Tavaszra fel!

taro26.jpg

Tovább
komment