Creamania ötletek

Creamania Kreatív Hobby webáruház

Magunkról

2012. június 20. 12:41 - Benkő Dániel

A Creamania Kft. (cégj.sz.: 01-09-704906) 2002-ben kezdte meg tevékenységét, hobbi és kézműves alapanyagok forgalmazásával. Kiskereskedelmi üzletünket 2002. decemberében nyitottuk Budapesten, a VII. Síp u. 9. alatt.

Termékkörünk kialakításakor arra törekedtünk, hogy ne csak az alapigényeket tudjuk kielégíteni, hanem lehetőségeinkhez mérten minél szélesebb kínálatot biztosítsunk. Célul tűztük ki azt is, hogy ahol erre mód van, közvetlenül a gyártótól vásároljunk, ezzel érjünk el kedvező árakat. Ma már elmondhatjuk, hogy több termelővel is közvetlen kapcsolatban állunk, sőt néhány saját ötletünk megvalósítására is lehetőségünk nyílt.

Üzletünkben mintegy 40 termékcsoportban, csoportonként több tucat árut kínálunk. De nemcsak ezért érdemes ellátogatni hozzánk. Az anyagok és eszközök felhasználásához számtalan ötlettel és mintákkal nyújtunk segítséget vásárlóinknak. És még valami: mi csak olyan terméket árulunk, amit mi, "saját kezűleg" kipróbáltunk, ezzel tudjuk biztosítani, hogy nem elvi útmutatásokat adunk, hanem tapasztalatból beszélünk.

2004-ben néhány termék vonatkozásában megkezdtük nagykereskedelmi tevékenységünket is. Indulásként azokat az árukat vontuk be ebbe a körbe, amelyek kedvező beszerzési feltételei ezt lehetővé tették.

Honlapunkon sajnos nem tudjuk bemutatni valamennyi termékünket, ezért első lépésben azokra koncentráltunk, amelyeket nagykereskedelmi feltételekkel is kínálunk. Az oldalt folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk.

Amennyiben nagykereskedelmi feltételeink, áru- és árlistánk iránt érdeklődik, keressen meg bennünket személyesen, levélben (1075 Bp. Síp u. 9.), e-mailen (creamania@enternet.hu, mely közvetlenül is elérhető honlapunkról), vagy telefonon (266-1003). Természetesen bármely más kérdésben is szívesen állunk rendelkezésére.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creamania.blog.hu/api/trackback/id/tr834600358
süti beállítások módosítása